Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
Faza vendimtare
Likujdim
Prova
Transport

Oferta aktuale

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Classic Tuft

Gjatësi: 244 Gjerësi: 152
979.12€
190.00€

Classic Tuft

Gjatësi: 244 Gjerësi: 152
979.12€
190.00€

Classic Tuft

Gjatësi: 274 Gjerësi: 183
1 323.75€
260.00€

Classic Tuft

Gjatësi: 244 Gjerësi: 152
979.12€
190.00€

Classic Tuft

Gjatësi: 274 Gjerësi: 183
1 323.75€
260.00€

Classic Wool

Gjatësi: 155 Gjerësi: 95
432.92€
80.00€

Classic Wool

Gjatësi: 155 Gjerësi: 95
432.92€
80.00€

Classic Wool

Gjatësi: 155 Gjerësi: 95
432.92€
80.00€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen