Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit

Informacion për dorëzim

Metodat e dorëzimit:

    ·      Tërheqje nga vetë klienti - Klienti mund të tërheq vetë mallin që ka përcaktuar, nga dyqani gjatë orareve të punës ( E hënë - E shtunë 10.00 - 19.00/ E dielë - 11.00-17.00)

    ·      Dërgimi nga dyqani - Klienti mund të përcaktojë adresën ku do të bëhet dorëzimi (Tirana dhe rrethina) dhe dyqani merr përsipër dërgimin me automjetet e dyqanit. (transporti falas)

    ·      Korrier - Për porositë jashtë Tiranës, dërgesa do të bëhet nëpërmjet partnerëve tanë 2pas përcaktimit të adresës nga klienti, në të gjithë Shqipërinë. (transporti falas)

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen