Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit

Shporta

Shporta juaj është bosh!

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen