Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Gabbeh Super

Gjatësi: 497 Gjerësi: 82
1 483.45€
267.02€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 214 Gjerësi: 75
2 754.18€
550.84€

Mir

Gjatësi: 137 Gjerësi: 71
632.26€
126.45€

Loribaft Super

Gjatësi: 244 Gjerësi: 171
2 115.41€
380.77€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 207 Gjerësi: 146
5 186.10€
1 037.22€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 152 Gjerësi: 102
2 660.49€
532.10€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen