Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Kelim Maymana

Gjatësi: 248 Gjerësi: 168
1 895.71€
379.14€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 240 Gjerësi: 170
3 978.00€
795.60€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Crystal Collection

Gjatësi: 349 Gjerësi: 248
2 856.22€
514.12€

Kazak

Gjatësi: 320 Gjerësi: 84
2 306.30€
461.26€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen