Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

LEGEND COLLECTION

Gjatësi: 306 Gjerësi: 200
3 855.60€
694.01€

Modern Wool

Gjatësi: 244 Gjerësi: 152
934.62€
102.81€

Kazak

Gjatësi: 193 Gjerësi: 147
2 581.76€
516.35€

Bakhtiari Exclusive

Gjatësi: 202 Gjerësi: 142
6 712.06€
1 342.41€

Tabriz Exclusive

Gjatësi: 237 Gjerësi: 157
7 449.24€
1 489.85€

Sarough Exclusive

Gjatësi: 257 Gjerësi: 172
6 321.17€
1 264.23€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen