Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Nain Exclusive

Gjatësi: 133 Gjerësi: 130
3 955.95€
791.19€

Nain Exclusive

Gjatësi: 124 Gjerësi: 83
2 354.81€
470.96€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Classic Tuft

Gjatësi: 274 Gjerësi: 183
1 323.75€
145.61€

Afghan

Gjatësi: 240 Gjerësi: 165
1 698.84€
339.77€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen