Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Bakhtiari Exclusive

Gjatësi: 201 Gjerësi: 139
6 537.73€
1 307.55€

Nain Exclusive

Gjatësi: 166 Gjerësi: 90
2 670.53€
534.11€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Belutch Exclusive

Gjatësi: 203 Gjerësi: 100
1 716.00€
343.20€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 279 Gjerësi: 185
5 032.46€
1 006.49€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 225 Gjerësi: 176
6 795.36€
1 359.07€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen