Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Nain Exclusive

Gjatësi: 305 Gjerësi: 197
8 075.42€
1 615.08€

Classic Tuft

Gjatësi: 152 Gjerësi: 91
365.16€
40.17€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Afghan

Gjatësi: 150 Gjerësi: 50
321.75€
64.35€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 183 Gjerësi: 123
2 194.63€
438.93€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 290 Gjerësi: 213
6 022.58€
1 204.52€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 376 Gjerësi: 271
17 220.42€
3 444.08€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen