Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
Faza vendimtare
Likujdim
Prova
Transport

Oferta aktuale

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Kazak

Gjatësi: 320 Gjerësi: 84
2 306.30€
530.45€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 172 Gjerësi: 119
3 459.09€
795.59€

Kashmir Silk Exclusive

Gjatësi: 304 Gjerësi: 214
26 978.72€
6 205.11€

Carpet

Gjatësi: 315 Gjerësi: 218
3 927.92€
903.42€

Bukhara Exclusive

Gjatësi: 215 Gjerësi: 140
2 504.32€
575.99€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 245 Gjerësi: 206
4 920.83€
1 131.79€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 302 Gjerësi: 79
2 326.16€
535.02€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen