Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 158 Gjerësi: 104
2 777.01€
555.40€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 172 Gjerësi: 120
3 488.16€
697.63€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 174 Gjerësi: 121
3 558.13€
711.63€

Mauri Royal

Gjatësi: 250 Gjerësi: 187
7 900.75€
1 580.15€

Bidjar Exclusive

Gjatësi: 159 Gjerësi: 153
4 870.27€
974.05€

Mir

Gjatësi: 165 Gjerësi: 90
1 061.78€
212.36€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen