Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Afghan

Gjatësi: 199 Gjerësi: 82
700.04€
140.01€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 175 Gjerësi: 121
3 578.58€
715.72€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 212 Gjerësi: 140
2 893.80€
578.76€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 190 Gjerësi: 185
6 031.74€
1 206.35€

Classic Tuft

Gjatësi: 306 Gjerësi: 204
1 647.99€
181.28€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 286 Gjerësi: 218
10 536.81€
2 107.36€

Kazak Exclusive

Gjatësi: 119 Gjerësi: 84
1 715.31€
343.06€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen