Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Classic Tuft

Gjatësi: 306 Gjerësi: 204
1 647.99€
181.28€

Hereke

Gjatësi: 180 Gjerësi: 120
1 179.36€
235.87€

Ariana Royal

Gjatësi: 231 Gjerësi: 172
7 489.48€
1 497.90€

Bukhara Exclusive

Gjatësi: 312 Gjerësi: 246
6 585.32€
1 317.06€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 148 Gjerësi: 146
3 651.75€
730.35€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen