Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Hamadan

Gjatësi: 60 Gjerësi: 40
60.48€
12.10€

Kazak

Gjatësi: 248 Gjerësi: 180
4 062.24€
812.45€

Afghan

Gjatësi: 146 Gjerësi: 97
607.55€
121.51€

Ikat Exclusive

Gjatësi: 308 Gjerësi: 240
14 798.78€
2 959.76€

Belutch

Gjatësi: 130 Gjerësi: 90
715.00€
143.00€

Bukhara Exclusive

Gjatësi: 257 Gjerësi: 170
3 635.01€
727.00€

Jaldar Exclusive

Gjatësi: 260 Gjerësi: 205
5 196.75€
1 039.35€

URBAN COLLECTION

Gjatësi: 242 Gjerësi: 151
2 302.15€
414.39€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen