Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit
mbyllet
likujdim

Përdorni një filtër


  • Šíře
  • Gjatësia, cm
  • Gjerësia, cm
  • Çmim €
  • Vendi i Origjinës

  • Material

  • Ngjyrë

  • Nyje për metër katror

Ndaj sipas:

Garous

Gjatësi: 182 Gjerësi: 120
703.25€
140.65€

Ziegler Exclusive

Gjatësi: 308 Gjerësi: 244
12 700.69€
2 540.14€

Ariana Royal

Gjatësi: 288 Gjerësi: 82
4 451.62€
890.32€

Kelim

Gjatësi: 140 Gjerësi: 70
78.89€
15.78€

Tapete ne interior


home

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen