Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit

Kreu Mbrojtja e të dhënave personale


“Bota e Tapeteve”, garanton që nuk grumbullon të dhëna personale nëse nuk është ofruar vullnetarisht nga vizitorët (klientët, partnerët e biznesit), p.sh. në formë të sondazheve, regjistrimeve, konkurseve etj.“Bota e Tapeteve”. merr përsipër të mbrojë të gjitha të dhënat personale të ofruara për shkak se i konsideron ato të jenë konfidenciale dhe prandaj, në përputhje me ligjin e lartpërmendur, ato nuk mund të publikohen, shiten apo zbulohen palëve të treta pa pëlqimin e shprehur, përveç rasteve të parashikuara nga ky akt


E drejta për informimSipas ligjeve të BE-së për mbrojtjen e të dhënave personale, çdo përdorues i kësaj faqeje (klient, partner biznesi) i cili ka dhënë të dhëna personale te “Bota e Tapeteve” ka të drejtë të bëjë kërkesë me shkrim tek “Bota e Tapeteve” për ofrimin e informacioneve, nëse janë apo jo, dhe cilat të dhëna personale, janë përpunuar “Bota e Tapeteve”. Nëse po përpunohen informacione të pasakta ose të vjetëruara pavarësisht nga përpjekjet tona për korrigjimin e të dhënave, ne do të jemi të lumtur ta rregullojmë atë sipas kërkesës.


Cookies
Ky prezantim nganjëherë përdor cookies - skedarë të të dhënave të vogla që ruhen në kompjuterin tuaj, pavarësisht nga cilësimet e shfletuesit tuaj. Kjo ju lejon të rrisni përvojën e përdoruesit të faqes, të identifikoni zonat e njohura të faqes tonë dhe pastaj t'i përshtatni ato sipas nevojave tuaja dhe vazhdimisht të përmirësoni ofertën tonë.


Përdorimi i cookies është sot një pjesë standarde e shumicës së faqeve të internetit. Megjithatë, nëse cookies tuaj nuk kanë rëndësi, sigurisht, ju mund të shfletoni faqen tonë pa to. Vetëm vendosni shfletuesin tuaj të internetit në mënyrë që të mos pranoni cookies. Megjithatë, është e mun

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen