Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit

Për partnerët

"Bota e Tapeteve" u ofron partnerëve të saj të përhershëm në biznes (arkitektë, interior dizajn, agjentë të pasurive të patundshme) një gamë të gjerë përfitimesh në forma mjaft të volitshme. Nëse dëshironi të bëheni partner i ri i biznesit tonë, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në + 355 44 520 550 ose në emailin tonë: info@botaetapeteve.al

Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen