Rruga "Dritan Hoxha" 7, Tiranë
E hënë - E shtunë: 10:00 - 19:00
E dielë: 11:00 - 17:00
04 452 0550
Transporti falas
30 ditë për rimbursim ose shkëmbim të produktit

Shërbimet tona

Këshillim profesional


Transporti falas në të gjithë Shqipërinë


Provë falas për tapetin që keni zgjedhur në ambjentin që dëshironi


Mundësi blerje nga komoditeti i shtëpisë tuaj - me telefon ose në faqen tonë të internetit


Nuk mund të vendosni?


Kontaktoni projektuesin tonë të interioreve dhe ai do t'ju ndihmojë me përzgjedhjen